Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
(Artikelnr: SL7335)
€ 7,95* € 5,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Mengsel Jaarlijkse bloemenzee MaxiPack


Jaarlijkse bloemenzee. Inhoud 100 gram is goed voor ca. 100 m². Jaarlijkse bloemenzee is een kleurrijk mengsel van voornamelijk meerjarigen, als ook een aantal zichzelf uitzaaiende eenjarige soorten, zoals korenbloem.

De bloei is in het 1e jaar van uitzaai altijd redelijk beperkt, maar zal in de volgende jaren u steeds blijven verrassen met een prachtige bloemenzee. In dit mengsel zitten diverse bekende mooie snij- en droogbloemen voor een geweldige meerjarige pluktuin. Trekt ook voldoende bijen en vlinders aan.

Het zaad is vermengd met 50% dood boekweit, waardoor u niet te dik zaait. Het boekweit is tevens een soort natuurlijke bemesting. Voor het zaaien de grond goed onkruidvrij maken, even doorwerken, egaliseren en na uitzaai licht doorharken. Met een fijne broes de grond bevochtigen. Houd de grond vochtig, maar niet te nat. Bloeitijd ca. 3 maanden.

Eenjarig: Centaurea (Korenbloem), Chrysanthemum (Margriet), Coreopsis, Linum (Vlas) Lupinus (Judaspenning), Papaver (Klaproos), Salvia (Salie)
Tweejarig: Campanula (Klokjesbloem), Hesperis (Damastbloem), Oenothera (Teunisbloem), Papaver (klaproos), Salvia (Salie)
Meerjarig: Achillea (Duizendblad), Chrysanthemum (Margriet), Gaillardia (Dekenbloem), Gypsophila (Bruidssluier), Liatris (Prachtkaars), Lychnis (Brandende Liefde), Rudbeckia (Zonnehoed)
 


Afvulgewicht: 100 g     Voor ca 100m2€ 7,95*
€ 5,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies