Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
(Artikelnr: SL7315)
€ 7,95* € 5,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Maxipack Nuttig & Effectief


Nuttig & effectief. Inhoud 100 gram is goed voor ca. 100 m². Dit mengsel “Nuttig & Effectief” heeft als belangrijkste doel om uw groenten- of kruidentuin op een zo natuurlijk mogelijke manier te ondersteunen.

Zaai dit mengsel in de buurt bij uw eetbare producten en de natuur gaat als vanzelf haar werk doen. Luizen en sommige andere kleine “ongedierte” trekken dan bij voorkeur naar de bloemen en laten uw groenten links liggen. De lieveheersbeestjes vinden dit dan weer prachtig en ruimen de luizen op. Een fraaie manier van ecologisch tuinieren. Het zaad is vermengd met 50% dood boekweit, waardoor u niet te dik zaait.

Het boekweit is tevens een soort natuurlijke bemesting. Voor het zaaien de grond goed onkruidvrij maken, even doorwerken, egaliseren en na uitzaai licht doorharken. Met een fijne broes de grond bevochtigen. Houd de grond vochtig, maar niet te nat. Bloeitijd ca. 3 maanden.

Bevat:

Eenjarig: Anthemis (Valse Kamille), Borage (Komkommerkruid), Chrysanthemum (Margriet), Convolvulus (Dagschone), Coreopsis, Cosmos, Lavatera, Papaver (Klaproos), Tropaeolum (Oost-Indische Kers)
Tweejarig: Echium (Slangenkruid), Papaver (klaproos)
Meerjarig: Chrysanthemum (Margriet), Coreopsis, Gypsophila (Bruidssluier)

Afvulgewicht: 100 g     Voor ca 100m2€ 7,95*
€ 5,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies